Orderpicker

Vakpraat
Als orderpicker wil je natuurlijk weten waar je mee te maken hebt voordat je bij ons aan de bak gaat. Daarom hebben we eerst wat vakpraat voor je. Binnen Eurosteel hebben we verschillende afdelingen waar we de onderdelen van onze producten produceren. Denk hierbij aan de afdelingen snijden, zetten, zagen, knippen, draaien en frezen. Maken we een onderdeel niet zelf? Dan ligt het opgeslagen in ons magazijn van 1100m2. Dat magazijn wordt jouw domein.

Wat ga je doen als orderpicker
Wanneer een order binnenkomt, is het jouw taak om ervoor te zorgen dat het proces in de productie op gang komt. Jij krijgt de order in de vorm van een werktekening en stuklijst. Je verzamelt op bovengenoemde afdelingen alle productonderdelen bij elkaar. Vervolgens leg je dit klaar voor de constructiebankmedewerkers.

Als orderpicker bij Eurosteel ben je actief bezig. Je bent door de gehele fabriek te vinden. Het is belangrijk dat je flexibel en oplossingsgericht kunt werken. Je zult namelijk merken dat het voor kan komen dat een onderdeel nog niet klaar is, terwijl jij het wel moet picken. Dan ga je verder met de volgende order maar vergeet je niet die ene order nog af te ronden.

Dit ben jij:

  • eigen verantwoordelijkheid dragen is jou niet onbekend;
  • je werkt oplossingsgericht en je bent positief ingesteld;;
  • kwaliteit en nauwkeurigheid staan bij jou op nummer één;
  • je hebt een flexibele en proactieve houding;

Dit bieden wij:

  • betrouwbaarheid. Kunnen wij op jou bouwen? Dan kun jij dat ook op ons;
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de cao metaalbewerkingsbedrijf;
  • we investeren in jou als werknemer. Gaat het goed? Dan volgt een vast contract;
  • je komt te werken in een écht team, waarbij we allemaal bijdragen aan het succes van Eurosteel.

Aan de bak?
Word jij – net als wij – enthousiast van werken met grootse producten, eigen verantwoordelijkheid en veelzijdig werk? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Heb je een vraag over deze vacature? Onze productieleider Guus helpt je graag verder (077-3876060).

Roy
werkvoorbereider

Soms heb je van die medewerkers die alles binnen je bedrijf kennen. Die bijna alle functies die er zijn al eens uitvoerden. Ze kunnen overal...

Meer over Roy