Over eurosteel

Sinds 1985 ontwikkelen en produceren wij snelwissels en uitrustingsstukken voor graafmachines en wielladers. Met producten die exact voldoen aan de specifieke eisen van opdrachtgevers, willen we voor iedere klant toegevoegde waarde bieden.

Als merkonafhankelijke onderneming leveren we producten voor talloze merken en typen grondverzet-, sloop-, recycling-, overslag- en wegenbouwmachines.

Veiligheid voor de gebruiker, kwaliteit en stipte levertijden staan bij ons voorop. Flexibel inspelen op klantwensen is onze kracht. We denken mee en geven eerlijk advies. Dit heeft geleid tot vele langdurige klantrelaties en daar zijn wij trots op. Met een team van ruim 50 medewerkers houden we advies, verkoop, ontwikkeling en productie onder één dak.

Wij streven naar een stabiele organisatie waar klantgericht denken vooropstaat en waar onze mensen zich kunnen ontwikkelen. We investeren in opleidingen en een optimale werkomgeving waarbij we oog hebben voor het milieu. Ons pand met 6600 m² productiehallen en 1000 m² kantoorruimte beschikt over up-to-date systemen zoals warmte-koudeopslag en zonnepanelen. Onze afvalstromen worden gescheiden en voor 99% gerecycled.