Peggy

peggy def

Hoewel alle mannen in ons team zorgen dat onze producten goed de fabriek verlaten, zijn we nergens zonder de ondersteuning van onze vier vrouwelijke toppers: het team van Peggy. “We zijn inderdaad de enige vrouwen op de werkvloer. Maar geloof het of niet: dat matcht heel goed. Niet alleen tijdens het werk, maar ook tijdens de barbecues, feestjes en borrels. We zijn echt één Eurosteel en dat maakt de sfeer op het werk heel prettig.”

Peggy is 41 jaar en maakt sinds 2004 onderdeel uit van ons team. Een echte team player met oog voor detail én onmisbaar in ons administratieve team. Hoe Peggy bij Eurosteel terecht kwam? “Na mijn hbo office management studie wilde ik aan de slag. Ik kwam net kijken en veel keus op de arbeidsmarkt was er niet. Bij Eurosteel kwam destijds een plek vrij als administratief medewerker en ondanks dat ik dacht dat het werk misschien iets onder mijn niveau was, solliciteerde ik toch. En ik ben nooit meer weggegaan.”

"Eurosteel is mijn eerste en enige werkgever dus ik heb niet veel te vergelijken, maar ik weet wel dat het goed zit hier."

We doen het samen

Het leukste aan het werken bij Eurosteel vindt Peggy de samenwerking binnen haar eigen team. Wat het geheim hierachter is? “We doen het samen. We zijn zo op elkaar ingespeeld dat we elkaars werk kennen en, mocht het nodig zijn, dit ook kunnen overnemen. Kun je een keer niet werken? Dan val ik voor je in. Dat gaat heel makkelijk. En het is gewoon ontzettend gezellig. Naast de feestjes die Eurosteel organiseert, gaan we met de dames eens in de zoveel tijd lekker uiteten.”

Eurosteel maakte in de afgelopen jaren een flinke groei door. Peggy maakte het allemaal mee. “Als ik kijk naar achttien jaar geleden… dat is niet te vergelijken met nu. Ik heb de afgelopen jaren het werk én het team zien groeien. Door die groei, groeide mijn takenpakket ook. Het resultaat: een veelzijdige functie. Dat vind ik juist zo tof aan Eurosteel. Wil je jezelf ontwikkelen of wil je iets nieuws leren? Als dat past binnen het bedrijf, dan is daar ruimte voor.”

Als werkgever

“Eurosteel is mijn eerste en enige werkgever dus ik heb niet veel te vergelijken, maar ik weet wel dat het goed zit hier. Ik vind het fijn dat alles bespreekbaar is, in positieve en negatieve zin. We kijken samen naar oplossingen waar iedereen zich prettig bij voelt. Die open cultuur en het samen sterk staan, dat past bij mij.” Switchen van baan ziet Peggy dan ook niet gebeuren. “Als ik het hier goed heb, waarom zou ik dan weggaan?”

PEGGY

Administratief medewerker

In eerste instantie start je met het analyseren van onze administratie. Jouw frisse blik helpt ons verder. Samen met ons hoofd administratie kijk je waar...

Bekijk de vacature